Haza > Hírek > Tartalom

A kristálycsillárok magas esztétikai értéket képviselnek

Oct 24, 2017

A modern divattervezési koncepciót használó kristály csillárok megtartották az eredeti kínai stílust, és új kínai stílussá tették. Ez a tradicionális és modern kombináció, a hagyomány örökölése, hanem a hagyományos hagyományok fejlesztése is, idő- és térbeli otthoni kultúrának tekinthető. Kristálycsillár A kristálylámpa ez a stílus a lázadó modern szellemének tiszta racionalitását mutatja be, a posztmodern stílus szimbóluma, amelyet a fiatal fogyasztók kedvelnek.

A kristálycsillárok teljesítményjellemzői

A kristálycsillár egy csillárból készült, emberből készült kristály, melynek gyönyörű, nemes tulajdonságai vannak. Általános modellezés Az egyedülálló, nagyon szép esztétikai érték. A modern bútorok díszítésében a kristálycsillárokban a száz változtatások során a Kristály csillár finom kidolgozása és az emberek csodálatos csillogása egyre jobban előretekintő.

Kristály szépsége a gyémántszerű gyönyörű fényben rejlik, mivel a kristályból készült lámpák és egyéb anyagok nem egyeznek az áttetsző csillogással, hanem a kristály lámpában is a nemesi elegancia jellege adódik benne rejlő temperamentum és gyönyörű és nagylelkű intuitív érzés.

Modern otthoni világítás Kristály világítás, a legismertebb kristálycsillár. A kristálycsillár születése óta válik a legmagasabb színvonalú szállodák, privát klubok, templomok, bevásárlóközpontok, kristály csillár nézőterme és még a család vendégháza is. Kristály lámpa Gyönyörű ragyogás irigylésre méltó, kristály lámpa elegáns testtartás A kristály lámpavilágítással csodálkozó ember az identitás és a státusz szimbólumává vált.

A gyönyörű megjelenésű kristálycsillárok, amelyek gyémántnyomó csillogásnak tűnnek, az emberek önkéntelenül emlékeztetnek a világ távoli mítoszaira, a bölcsesség istennőjének Athena és a 12-es palota szentségeire, a bájos és erőteljes szent ruhákra. A Crystal Lighting olyan, mint a legendás szépség istennője, a Kristálycsillár az emberi megvilágítás bölcsességének fényében, megvilágítja boldog életútunkat.

A kristálycsillárok előnyei

1, kielégítheti a különböző fogyasztók egyedi igényeit a bútorokhoz. A hagyományos marketingmodellben a bútorgyártó vállalatok gyakran egyszerű piackutatáson alapulnak, a bútorgyártás és a gyártás aktuális trendje alapján. De ez a bútorgyártási mód nem felel meg a követelményeknek, vagyis a stílus nem felel meg az egyéni preferenciáknak. Kristálycsillár Az egyedi reklámfelület az egyéni igényeknek megfelelően, az egyéni igények szerint kialakított bútorok szerint, a fogyasztó egyike a bútortervezőknek. Szerint a személyes hobbi, hogy néhány konkrét követelményeket, mint a színes illesztés, személyre szabott előírások és így tovább.

2. Csökkentse a készletfelhalmozást. A hagyományos marketing módban bútor vállalkozások annak érdekében, hogy maximalizálják a nyereséget, a nagyszabású termelés a termékek költségeinek csökkentése érdekében, miután a piac egy kis eshetőséggel szenvedett, ez a nagyméretű bútorgyártás a hasonlóság miatt elkerülhetetlenül kioldhatatlan vagy elmaradt , ami forrásokból származó hulladékot eredményez. és az egyéni marketing alapja a termelés a fogyasztói megrendelések, Crystal csillár van kevés leltárt, felgyorsítja a tőke forgalma.

3. Csökkentse a marketing költségeket. A hagyományos marketingmodellben a bútorüzleteket a piac elfoglalása érdekében, gyakran hirdetéseken, építési üzleteken keresztül és más módon ösztönözve az értékesítést, és ezáltal a magasabb költségeket. és az egyedi marketing, amíg a bútorok minősége megbízható, az ár ésszerű, a bútorok is eladni simán. Az egyéni marketingben a gyártók közvetlenül szembesülnek a fogyasztókkal az értékesítési kapcsolatok csökkentése érdekében, de csökkentik a különböző költségeket is.

A kristály csillárok talán sok ember álma. Az egyik legnagyobb tulajdonsága a szépség és a nagylelkűség. De az ára viszonylag drága, nem mindenki engedheti meg magának. A kristálycsillárok kiválasztását a helyi körülményekhez kell igazítani. Kristálycsillár Ha a ház viszonylag kicsi, nem szabad túlméretezett kristálycsillárokat választani. Ennek zavaró hatása lesz. Emlékeznie kell.