Haza > Hírek > Tartalom

A csillár beépítési magassága

Sep 27, 2017

A csillárok csodálatos otthoni belsőépítészeti megoldások, ha otthoni bútoraink csillárokat terveznek, sok csillár tervez: elegáns, elegáns, divatos, egyedi, elegáns, de a lámpák és lámpák megvásárlása nemcsak hogy figyelmet szentel esztétikus, annak érdekében, hogy a biztonságot a belső, csillár is kell vásárolni minőségi termékek, sokan csak kövessék a tendencia, hogy válassza ki a csillár, amely maga nem érti a csillár. Mindenkit megkülönböztetve, hogy megvitassák, hogyan vásárolhatnak csillárokat, beltéri csillárokat.

Csillár jellemzői:

A csillár alkalmas a nappaliban. A leggyakoribb csillárok, amelyeket az európai gyertyatartók csillárok, a kínai csillárok, a kristály csillárok, a pergamen csillárok, a divat csillárok, a kúp alakú lámpa, a hegyes lapos lámpa, a derékburkolat lámpája, a csillár 5 villás golyós lámpa, a magnólia lámpa olajos csillárok. Az egyfejű függesztett lámpát és a kettős csillárt a hálószobában használják, az előbbiet a nappaliban használják. A csillár beépítési magassága nem lehet kevesebb, mint 2,2 m a talajtól.

Hogyan válasszuk ki a csillárokat:

1, csillár világítás tényezők

A csillárt kétféle egyszálas csillár és hosszú csillárok használják a hálószobában. Az előbbi többet használ a hálószobákban és éttermekben; A csillár fehér árnyékolástechnikával van ellátva, a csillogó izzó a motorháztetőbe van szerelve, és a fényszóródás puha. A másik a szája lefedése, a közvetlenül a belső tér felé világító csillár, az ajak fényesebbé válik. A másik a csuklyal felfelé, a mennyezetre világít, majd visszatükröződik ahhoz, hogy az ember lágy és nyugodt legyen. Vásárlás csillárok először ellenőrizni kell a csillár logo, mint a márka, modell, névleges feszültség, névleges teljesítmény. A névleges teljesítmény különösen fontos, ha a kiválasztott csillár teljesítmény meghaladja a standard, csillár vezethet a héj, szigetelő réteg deformáció és így tovább.

2. A csillár magassági tényezője

A függő magasságot, lámpaernyőt, a lámpa anyagát és formáját gondosan kell megválasztani, hogy elkerülhető legyen a kellemetlen káprázás. A csillárokat általában a konyhában, a nappaliban, a hálószobában helyezik el, és tágas helyük van a helyén. A csillár magasságának megfelelőnek kell lennie, A csillár a Hefei dekorációs cég javasolja az opcionális emelkedés, a cseppet lámpák használatát a magasság beállításának és kiválasztásának megkönnyítése érdekében. Például a rizs fehér függesztett lámpa műanyaga, tetszés szerinti öntetlen természetes formája, a spirál alakjának árnya önkényesen állítható. A magassága a csillárnak alkalmasnak kell lennie, Csillár általában az asztalon körülbelül 55-60 cm, és lehet opcionális fel és le a készüléket a lámpa, hogy megkönnyítse a beállítás és a magasság kiválasztása.

A modern minimalista divatcsillárok, gyönyörűek, tiszta, hibátlanok, gyengék, erős, textúrák áteresztőképességével, a biztonság teljesen megbízható, minden divatbevilágító lámpának saját tulajdonosa van, megvilágítja életét, reménykedik, hogy észrevehető, világít virágzik a varázsa, a legtöbb ember nem akarja díszíteni az európai klasszikus stílusú, Modern stílusú csillárok gyakran népszerűbbek. A piac modern értelemben nagyszámú csillárok, csillár a választott nagyon nagy, a különböző sorokat lehet kiválasztani. A fogyasztóknak a lehető legjobb választás a csillár energiatakarékos lámpa fényforrásának telepítésére, nem úgy döntik meg, hogy a csillárok bevonó rétege, mivel a rétegfelhordási réteg hosszú ideig könnyen elhalványul. Válassza ki az összes fémet, üvegt és egyéb anyagot ugyanazon a lámpán belül és azon kívül.